Tømrer og Snedker

Tømrermester Michel Demant laver tingene efter bogen, holder sit ord og gør arbejdet færdigt.
Jeg kan hjælpe dig med alle typer tømreropgaver både privat og erhverv. Gode aftaler med producenter og leverandører af kvalitetsbyggematerialer , gør at jeg kan levere til konkurrencedygtige priser.

Lad mig give dig gode råd i forbindelse med din næste tagrenovering, udskiftning af vinduer og døre eller levering og montering af et nyt Hanstholm Køkken, så vi sammen finder den bedste løsning og flotteste.

Her på hjemmesiden kan du under referencer læse om nogle af de byggeprojekter jeg har lavet, eller du kan se hvad mine kunder skriver her

Tømrer opgaver på hele Fyn

Tømrermester Michel Demant, kommer gerne og giver tilbud på alle typer tømreropgaver på Fyn. På mine undersider kan du se nogle af de tømreropgaver jeg har udført.

God rådgivning på tømrer opgaver

Der findes rigtig mange både gode og dårlige produkter og løsninger, og jeg vil til en hver tid råde dig bedst muligt og sørge for du får en god og holdbar løsning. Det er lige meget om det er en stor opgave i form af et nyt hus, et tagprojekt eller du har en punkteret termorude, ingen opgave er for lille.

Miljøet er vigtigt, også for mig

Jeg mener vi alle har et ansvar for at passe på vores jord, derfor går jeg højt op i at bruge miljørigtige produkter som indeholder så lidt miljøfarlige kemikalier som muligt.

Når vi er færdige med tømrerarbejdet, bliver der ryddet pænt op og affaldet bliver sorteret efter miljøstationernes anvisninger.

Det er meget vigtigt for mig er du er tilfreds med mit arbejde, mine svende og jeg sviner ikke unødigt, vi opfører os ordentligt og vi sørger for der er ryddet pænt op når vi forlader dig.

Gratis tilbud på tømrer opgaver

Når du kontakter mig enten pr. mail eller telefon, vil jeg komme ud og tage en snak med dig om, hvordan din opgave skal løses. 
De råd jeg giver dig er ikke dem jeg tjener mest på,  det er dem som er bedst til din tømreropgave - spørg bare mine faste kunder.

Når vi er enige om hvad du gerne vil have, henter jeg tilbud hjem fra mine leverandører, regner timeforbrug og derefter sender jeg dig et tilbud. Der er flere måder at give pris og tilbud på en opgave og jeg arbejder efter 3 forskellige metoder:

  • - Fast bindende pris efter tilbud
  • - På "regning" som er efter timeforbrug og materiale
  • - Efter "overslag", et tilbud som kan afvige +/- 10%, og er en indikator for hvad en opgave kan løbe op i. Det afhænger meget af den enkelte opgave hvilken type pris du som kunde får.

 

Godt håndværk, færdigt arbejde!

Når jeg udfører en tømrer opgave, får du en fuldt engageret tømrermester, fra første blyantstreg, til det sidste søm er slået i. Uanset om du skal have nye vinduer i hele huset, nyt køkken, have et tilbud på en tagrenovering, eller måske skiftet en liste, så får du et tømrerfirma hvor kvalitet, godt håndværk og din fulde tilfredshed er det vigtigste.

 

Venlig hilsen

Michel Demant, Tømrermester