Spætten din tømrer i Odense

Tømrer OdenseTømreropgaver i Odense er nogle af de opgaver jeg har flest af. Jeg udfører for private og erhverv, også gerne de helt små serviceopgaver. Høj faglig stolthed, grundig rådgivning, og kommunikation er nogle af de ting jeg og mine kollegaer står for. Det vil altid være mit mål, at du som kunde får et ordenligt produkt, både i form af udførelsen, men også materialer og service skal være efter bogen. Alt tømrerarbejde bliver udført efter gældende forskrifter og SBI-anvisninger.

Tømrer Michel Demant, har igennem tiden haft rigtig mange glade og tilfredse kunder i Odense, du kan læse et par af deres udtalelser her...

Tømrer Odense

Nyt tag, montering af vinduer og døre, trægulve, montering af køkken og renoveringer hos private har jeg lavet rigtig meget af, du kan her se billeder fra flere kunder.

Tømrermester Michel Demant er meget miljøbevidst og jeg gør hvad jeg kan for at vælge de rigtige produkter uden unødige kemikalier, samt rådgiver mine kunder til at vælge godt kvalitetstræ, tegl og naturlige materialer. Både på grund af holdbarheden og udseendet, men også fordi det miljø mæssigt er rigtig gode byggematerialer. Der vil i et byggeri altid være byggeaffald, og jeg sorterer alt affald miljømæssigt korrekt og får det afskaffet som det skal.

 

Mindre serviceopgaver

Tømrermester Michel Demant laver mange serviceopgaver der indebærer alle former for tømrerarbejde. Når man bor i hus eller lejlighed er der hvert år mange mindre opgaver som er vigtige at få gjort færdige. En punkteret termorude, en utæt tagrende, nye gummilister på vinduer, et utæt tag, eller sikring imod mår i isoleringen. Jeg kører med en fast timepris og er yderst effektiv i tilgangen til opgaven. Serviceopgaver udfører jeg både for private og erhverv, uanset hvilken type opgave du skal have løst.

 

Referencer

Vi har lavet mange forskellige typer tømreropgaver i Odense, herunder kan du se nogle af dem.

- Indvendig renovering i Odense.

- Udskiftning af ældre tag i Odense.

- Opsætning af plankeværk i Odense S.

- Overdækket terrasse i Odense / Højby.

- Renovering af badeværelse i Odense

 

 

GRATIS TILBUD - RING 29 88 69 99
eller skriv til mig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , jeg vender ret hurtigt tilbage - prøv selv ...

 

Venlig hilsen

Michel Demant, Tømrer Odense